Бела Река и Ојковица и даље без струје

Снег направио колапс

Снег направио колапс

Мештани Горње и Доње Беле Реке и Ојковице ни јутрос немају струју, док је напајање електричном енергијом у другим деловима нововарошке општине нормализовано након колапса који су протеклог викенда изазвале обилне снежне падавине.

-Све екипе су на терену и како се очекује до краја дана струју ће добити и мештани овог дела наше општине- каже за „Варошке новине“ председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

У нововарошком крају живот се полако враћа у нормалу. На планинама је током викенда пало око 80, а у граду 30 центиметара влажног снега који се лепио за жице и кидао проводнике па је већина потрошача била без струје, а поједини делови града и без воде.

- Очишћени су и сви локални путни правци. Остало је да се снег очисти до појединих удаљњених домаћинстава- каже Васиљевић.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.