Рукомет: Основци пети у Србији

Одличан резултат: Екипа ОШ

Одличан резултат: Екипа ОШ

Дечаци из ОШ „Живко Љујић“ пети су у Србији у рукомету, што је огроман успех постигнут у конкуренцији више од хиљаду школа. Најбољи су ученици ОШ „Младост“ из Новог Београда.

На завршном турниру Школског државног првенства у рукомету који се 8. и 9. маја играо у Караташу код Кладова, надметало се осам најбољих школских екипа у Србији. У утакмици за пето место Нововарошани су били бољи од својих вршњака из Костолца, а поред ове две екипе на завршном турниру су играли још и основци из Темерина, Куршумлије, Лесковца, Новог Београда и Зубиног Потока.

За екипу ОШ „Живко Љујић“ коју као тренер предводи професор физичког васпитања Данко Думић, играли су ученици старијих разреда: Никола Зечевић, Симо Јовановић, Керим Алиспахић, Драган Вујичић, Петар Вранић, Слободан Вуковић, Дарко Матијевић, Младен Дивац, Ријад Хаџибеговић, Ђорђе Јаковљевић и Никола Зечевић.

-Презадовољан сам пласманом, као и залагањем и понашањем свих чланова екипе.Наш Никола Зечевић је према оцени учесника био најбољи играч турнира, а сви се слажу да одавно на овом турниру није било играча тог формата и са тако раскошним талентом- каже професор Данко Думић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.