Синовца ударио секиром у главу !

Полиција ухапсила нападача

Полиција ухапсила нападача

Добро је прошло како је могло да буде. Разговарао сам телефоном са С.С. и он ми је рекао да се осећа боље, да су му лекови смањили главобољу. Не зна због чега га је стриц ударио секиром, каже да нису имали никакав вербални ни физички сукоб- рекао је јутрос за „Варошке новине“ познаник С. С. (55) из Горње Беле Реке кога је прексиноћ стриц Љ. С. (75) из истог села ударио секиром у главу.

Одмах након што је нападнут С. С. је превезен у Општу болницу Ужице где су му лекари констатовали тешке телесне повреде опасне по живот у виду прелома лобање и обилног крварења у мозгу због чега је током вечери пребачен на ВМА.

Немио догађај одиграо се уочи Спасовдана, у среду око 18 сати испред куће С. С.. Док је он, према причи мештана Горње Беле Реке, цепао дрва у двориште му је дошао Љ. С.. Њих двојица разговарали су неко време све док се С. С. није окренуо како би наставио са цепањем. У том тренутку Љ.С. је дохватио једну од секира и ударио га у главу. Како су испричали очевици, двојица комшија претходно се нису ни вербално ни физички сукобили, те мотив напада није познат.

Место напада у Горњој Белој Реци (Фото: приватна архива)

Према речима мештани, пошто је ударио синовца Љ. С. је отишао својој кући. Једно време је стајао у свом дворишту, а затим се удаљи пре него што је из Нове Вароши стигла полиција. Један од комшија га је приметио како бежи уз поток и пробија се кроз шибље. Послиција га је убрзо пронашла и ухапсила, а приликом хапшења је држао конопац који је највероватније понео од куће. Због основане сумње да је починио убиство у покушају против Љ. С. је одређено задржавање до 48 сати после чега ће бити предат Вишем јавном тужилаштву у Ужицу.

У Горњој Беелој реци кажу да се Љ. С. у последње време чудно понашао. Он је прошле јесени ударио свог рођеног сестрића и потом га оставио да лежи уз поток, након чега је такође завршио у полицији.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.