Основци на државном у рукомету

Међу осам најбољих у Србији: Екипа ОШ

Међу осам најбољих у Србији: Екипа ОШ "Живко Љујић"

Дечаци из ОШ „Живко Љујић“ пласирали су се на Школско државно првенство у рукомету које се 8. и 9. маја игра у Караташу код Кладова. Пласман међу осам најбољих школских екипа у Србији они су изборили на квалификационом међуокружном турниру данас у Новој Вароши.

Поред екипе ОШ „Живко Љујић“, као најбоље у Златиборском округу, на турниру у Спортској дворани играли су и ђаци основних школа „Јово Курсула“ из Краљева, „Момчило Настасијевић“ из Горњег Милановца и „Милан Илић Чича“ из Аранђеловца.

До финала у коме су вршњаке из Горњег Милановца добили са чак 16 голова разлике (22:6), основци из Нове Вароши су стигли након такође одличне игре у мечу против дечака из Краљева. У овој утакмици екипа из „Живка Љујића“ победила је резултатом 15:10.

За екипу ОШ „Живко Љујић“ коју као тренер предводи професор физичког васпитања Данко Думић, играју ученици старијих разреда: Никола Зечевић, Симо Јовановић, Керим Алиспахић, Драган Вујичић, Петар Вранић, Слободан Вуковић, Дарко Матијевић, Младен Дивац, Ријад Хаџибеговић и Ђорђе Јаковљевић.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.