Фудбал: Три у гостима, бод код куће

На Браношевцу мировале мреже (фото: ФК Златар)

На Браношевцу мировале мреже (фото: ФК Златар)

Четири освојена бода од могућих шест учинак су фудбалера Златара у последња два кола Златиборске окружне лиге, а ефикаснији су били у гостима него на домаћем терену.

Златар је у недељу славио у Пилатовцу код Пожеге. Утакмицу 22. кола против Лазарице добили су резултатом 3:1, а голове за Златар дали су Александар Шапоњић и Никола Вјетровић који се два пута уписао у листу стрелаца.
У заосталој утакмици 21. кола, Златар је пре два дана на Браношевцу поделио бодове са Железничаром из Пожеге. Утакмица је завршена без голова.

У три дана два различита лица Златара.

-Против Железничара смо одиграли лоше, нарочито у првом делу игре. У Пилатовцу је међутим била сасвим друга прича. Мада је домаћа Лазарица повела успели смо да преокренемо резултат и да у изузетно тврдој утакмици освојимо три веома важна бода - каже тренер Златара Мићо Илић.

Златар има 48 бодова, тренутно је четврти на табели Златиборске окружне лиге и има шест бодова више од Ариљске рампе која га прати у стопу.Прва је Будућност која има 52 бода, други је Полет са 44, а трећи Први партизан са 40 бодова.

Златар у недељу 7. маја игра против Чајетине која је седма на табели са 16 клубова. Утакмица на Браношевцу почиње у 16 сати.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.