Рукомет: Златару дерби против Мокре Горе

Утакмица за памћење

Утакмица за памћење

Рукометаши Златара освојили су два бода у дербију против Мокре Горе. Након победе резултатом 25:24 Нововарошани су и даље пети на табели Супер Б лиге са 12 клубова.

Утакмица одиграна синоћ у Новој Вароши дуго ће се памтити по борбености обе екипе, али и по навијању са трибина. Поред домаћих, овај пут су и гости имали снажну подршку својих навича који су органозовано допутовали са севера Косова.

Златар се мучио цело прво полувреме, али је у последњем минуту успео да изједначи па се на одмор отишло при резултату 11:11. У другом полувремену сасвим друга прича. Домаћи играчи су кренули силовито и брзо стекли предност коју су успели да одрже до краја меча и поред упорних покушаја гостију да се домогну важних бодова у борби за виши ранг.

За Златар су играли : Хаџибеговић , Антић, Ристовић ( 2 постигнута гола), Ракоњац( 4), Ајановић , Поповић, Бујишић (2), Зечевић Б, Џекулић (3), Савић (3),Мијовић , Вуковић (11) , Јелић (9 одбрана), Маринковић, Цубовић.

Следеће коло је на програму 13. маја, а Златар гостује Топличанину који је последњи на табели.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.