Челници општине Нова Варош честитали Нову годину и Божић

Честитка

Честитка

Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић и председник Скупштине општине др Бранко Поповић честитали су суграђанима Нову годину и Божић уз жељу да наступајућа 2022. свима донесе добро здравље и много успеха. Поводом предстојећих божићних празника они су упутили честитку и Његовом преосвештенству епископу милешевском Атанасију, свештенству и монаштву Милешевске епархије и православном верујућем народу.

– Иза нас је још једна година у којој смо се борили против короне, али и година у којој смо урадили много добрих ствари за нашу општину. У 2022. години наставићемо предано да радимо, трудећи се да надокнадимо пропуштено и искористимо нове могућности које се пружају и које могу допринети даљем напретку и развоју општине. Сигуран сам да је у Новој години пред нама још много успеха које ћемо остварити марљивим заједничким радом. Да нам наредна година буде успешна, и да је упамтимо по срећи, здрављу и новим подвизима. Срећни Вам новогодишњи и божићни празници –пожеле је у честитци председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.