У недељу турнир „Будући шампиони“ за младе одбојкашице

Учествује осам екипа

Учествује осам екипа

Нова Варош ће у недељу 16. маја бити домаћин Првог турнира у одбојци „Будући шампиони“ за девојчице до 15 година старости. На њему ће учествовати младе одбојкашице из Пријепоља, Прибоја, Чајетине, Новог Пазара, Ужица и Нове Вароши.

Турнир почиње у 10 часова, а у конуренцији је осам пионирских екипа. У првој утакмици играју Златар 1 и Плеј волеј из Пријепоља. У другој која почиње у 11 часова, састају се Прибој и Златибор (Чајетина), а у трећој, у 12 часова, Јуниор (Нови Пазар) и Златар 2. У последнјој утакмици првог круга такмичења, у 13 часова, играју Трендтекс из Пријепоља и Форум из Ужица. Након тога следе полуфиналне утакмице и финале.

Мечеви се играју на два добијена сета, а три првопласиране екипе на турниру добиће вредне награде. Организатори турнира „Будући шампиони“ су Одбојкашки клуб Златар, Спортски савез Нова Варош и Канцеларија за младе, док је покровитељ Општина Нова Варош.

 

Сатница турнира

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.