Футсал: Свега бод у Ивањици

Још две утакмице до краја: Кмф Златар 033

Још две утакмице до краја: Кмф Златар 033

На гостовању у Ивањици Златар је синоћ освојио бод, а утакмица против Шљивића завршена је резултатом 4:4. До краја првенства у Регионалној футсал лиги –Запад остало је још једно коло. Први на табели је Косјерић који сада бежи чак седам бодова Златару који је на другом месту.

Мада је почетком другог полувремена водио чак два разлике, Златар није успео синоћ у Ивањици да освоји цео бодовни колач.

За екипу из Нове Вароши голове су постигли Владисав Дилпарић и Балша Крџовић, док се капитен Милан Гордић два пута уписао у листу стрелаца.

-Реално, били смо бољи и заслужили смо победу, али у кључним моментима игре нисмо имали среће. Задовољан сам приказаном игром, а на овој утакмици први пут за сениоре играли су и браћа Вељко и Небојиша Чкоњевић, који су позвани у кадетску репрезентацију- каже тренер и капитен Кмф Златара 033 Милан –Миња Гордић.

Златар има још две утакмице до краја првенства, а њихов термин биће саопштен ових дана. Поред Флеша у последњем колу, Златар ће пред домаћом публиком грати и заосталу утакмицу против Безбедности.

Коло пре краја Косјерић има 51, а другопласирани Златар 44 бода. Трећа на табели Регионалне футсал лиге –Запад је Бајина Башта која има 38 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.