Најуспешнија полусезона футсалера Златара

Кмф Златар 033

Кмф Златар 033

Убедљивом победом у Ваљеву, футсалери Златара синоћ су привели крају једну од најуспешнијих полусезона у историји клуба. Овог пролећа славили су у чак девет одиграних утакмица и уз првопласирано Смедерево били су најуспешнији клуб. У првом делу првенства Златар је међутим играо променљиво, па су у коначном скору пети на табели Треће футсал лиге – Запад са 12 клубова.

У последњем колу Кмф Златар 033 је у гостима савладао РБ из Ваљева резултато 8:3 (5:2). Чак четири гола за госте постигаао је капитен екипе Милан Гордић, док су се Јовановић и Марко Гордић по два пута уписали у листу стрелаца. У редоваима Нововарошана бриљирали су и Вјетровић, на голу, као и Пурић, Крџовић, Пушоња, Хаџисалиховић...

-Имали смо полусезону за памћење. Једини смо у првенству нанели пораз Смедереву (7:4) који се као убедљиво најуспешнији клуб у лиги сели у виши ранг. Играли смо заиста сјајно. Претрпели смо свега два пораза, и то оба на гостовању, у Косјерићу и Смедеревској Паланци - каже за "Варошке новине"  Милан Миња Гордић, капитен и тренер Златара.

У сезони 2020/2021. Златар је забележио 11 победа и 10 пораза, као и један нерешен резултат, недавно против Пожаревца.

-Велики рад и максимална посвећеност клубу у другом делу сезоне, дали су одличне резултате. Велику захвалност дугујемо и управи клуба на челу са Светланом Цецом Стојић - каже Гордић.

Коначан распоред на табели Треће футсал лиге Србије – Запад је следећи: 1/ Смедерево 61; 2/ Партенон 47; 3/ Пожаревац 43; 4/ Лепосавић 41; 5/ Златар 33; 6/ РБ Ваљево 30; 7/ Крагујевац 27; 8/Сеничанин 25; 9/ Жупски рубин 24; 10/ Косјерић 22; 11/ Опленац 19 и 12/ Рашка 6 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.