Пало 30 центиметара снега, саобраћај успорено

Очишћене улице - Нова Варош јутрос

Очишћене улице - Нова Варош јутрос

Током јучерашњег дана и синоћ у нововарошком крају пало је нових 30 центиметара влажног снега. Сви магистрални и регионални путни правци на којима је било застоја, од јутрос су проходни, док се на локалним путевима у вишим деловима саобраћај одвија отежано.

-Екипе су на терену, па очекујемо да ће данас поподне сви некатегорисани путеви бити очишћени. Мада на појединим деоницама има сметова високих и пола метра, нема потребе за ангажовањем тешке механизације – каже председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

Највише проблема у саобраћају синоћ је било на деоници магистрале кроз Бистрицу. Због шлепера који су се попречили на узбрдици, чекало се у колонама. Од јутрос пут је проходан, али из саобраћајне полиције апелују на возаче да смање брзину и возе опрезно због снега кога још увек има на коловозу.  

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.