Славили кошаркаши и футсалери Златара, рукометаши поражени

Убедљиво против Опленца : Кмф Златар 033

Убедљиво против Опленца : Кмф Златар 033

Кошаркаши и футсалери Златара имали су успешан викенд, док су рукометаши подбацили. Они су поражени на свом терену у правој утакмици након двомесечене паузе у првенству.

У другом колу пле-офа кошаркаши Златара славили су против Зекаса резултатом 100:99. Гостима су припале прве две четвртине, али су домаћи играчи на крају ипак славили (по четвртинама 21:25; 27:29; 29:23 и 23.22). Идућег викенда Златар гостује Плани која је друга на табели плеј –оф групе Прве регионалне лиге - Запад и има четири бода више од Златар на трећем месту.

Футсалери Златара забележили су убедљиву победу и против Опленца. Утакмица која се играла у Новој Вароши завршена је резултатом 5:0 за домаћу екипу, а Златар идућег викедна игра против Пожаревца. Након 16 одиграних кола Златар је шести на табели Треће футсал лиге –Запад која броји 12 клубова. Прво је Смедерво, а други Лепосавић.

Рукометаши Златара су међутим стартовали лоше. У првој утакмици након двомесечне паузе у првенству они су поражени резултатом 21:25 (13:9) од Топличанина. У последњој утакмици јесењег дела такмичења, идућег викенда, Златар гостује Куршумлији која му бежи четири бода на табели. Први у Групи Исток-Запад Супер Б лиге је Мокра Гора, друго место је Хајдук Вељко, а треће Куршумлија, док је Златар четврти.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.