Футсал: Против Безбедности у новом термину

Још три кола наде: Кмф Златар 033

Још три кола наде: Кмф Златар 033

Одложена је првенствена футсал утакмица Златар-Безбедност која је требала да се игра вечерас у Новој Вароши . Гости из Ваљева нису могли да дођу, па ће утакмица бити одиграна у новом термину који ће накнадно бити одређен.

Златар је тренутно други на табели Регионалне футсал лиге –Запад и има два бода мање од првопласираног Косјерића. До краја првенства су још три кола, а у управи клуба кажу да има шансе за пласман у виши ранг. Златар у претпоследњем колу у Ивањици игра против Шљивића, а затим је домаћин Флешу из Ваљева. Косјерић овог викенда у Ужицу игра против Кмф 92, а до краја ће снагу одмерити и са Бајином Баштом и Карађорђем.

-Прокоцкали смо предност и сада нам остаје да се надамо киксу Косјерића. Ово нам је тек прва такмичарска сезона, па је неискуство учинило своје. И друго место на табели је феноменалан резултат- каже директор клуба Владимир Лаковић.

Првопласирани Косјерић има 45, а другопласирани Златар 43 бода. На табели Регионалне футсал лиге са 11 клубова трећа је Бајина Башта која има 33, а четврти су Шљивићи са 28 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.