Преминуо мигрант који је пронађен без свести у Дражевићима

Истрага је у току

Истрага је у току

Млађи мушкарац који је синоћ пронађен како лежи без свети на коловозу магистрале кроз Дражевиће, преминуо је током указивања помоћи у пријепољској болници. Како се претпопставља реч је о мигранту, а полиција и тужилаштво још увек раде на његовој идентификацији и утврђивању узрока смрти.

Младић је пронађен око 19 сати, недалеко од места званог Пилана, на пар километара од Нове Вароши у правцу Пријепоља. Иако у несвесном стању, младић је давао знаке живота до доласка кола Хитне помоћи, која га је превезла у пријепољску Општу болницу где је преминуо током указивања помоћи.

Увиђеј је обавила Саобраћајна полиција из Пријепоља, а како се незванично сазнаје на лицу места нису пронађени трагови који указују на саобраћајну незгоду.

Надлежни се још увек нису огласили званичним саопштењем поводом овог случаја.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.