Дуго очекивани окршај Јувентуса и Барселоне - на кога се кладити

Нова прилика за клађење

Нова прилика за клађење

Нова сезона најелитнијег такмичења у фудбалу званично је почела! Пре недељу дана одиграно је прво коло Лиге шампиона, а већ у другом колу очекују нас фантастични дуели и сусрети фудбалских гиганата, попут меча Јувентус – Барселона.

Да не бисте порпустили још један фудбалски спектакл, одмах се региструјте на сајту meridianbet.rs јер вас чека поклон од чак 1.000 ДИНАРА БОНУСА за спортско клађење!

Савршено изненађење за Лигу шампиона. Међутим, ни то није све јер ако погодиш највећу квоту у спортској кладионици Меридиан освојићеш MACBOOK или SONY PS4, као и бројне друге вредне награде! Искористи период најбољег фудбала, ускочи у фантастично такмичење које је организовао Меридианбет.

А сад мало о фудбалу...

Фудбалери Барселоне су групну фазу Лиге шампиона отворили убедљивом победом од 5:1 над мађарским тимом Ференцварош. Тиме су јасно ставили до знања због чега су управо Каталонци једни од фаворита за победу у овом такмичењу. Јувентус је са постигнута два гола надиграо Динамо из Кијева. „Стара дама“ очекивано је тријумфовала у првој утакмици, иако је посед лопте био прилично изједначен током читаве утакмице. Победу клубу из Торина донео је двоструки стрелац Алваро Мората.

Последњи окршај две врхунске екипе (пре три године) донео је победу екипи Барселоне.А из разлога што су се поставе оба фудбалска тима у последње три године драстично измениле, тешко је прогнозирати било какве исходе утакмице која нас очекује.

Конкретно за овај меч, квоте у кладионици Меридиан су уједначене.Међутим, многи због предности играња на домаћем терену благу предност дају Јувентусу, али је важно напоменути да главни ас екипе "Старе даме" - Кристијано Роналдо пропушта меч.Наиме, Роналдо је у међувремену два пута радио тест на корону, и оба су била позитивна. Фудбалски свет је са нестрпљењем чекао нови окршај Кристијана Роналда и Лионела Месија, двојице најбољих играча планете у 21. веку, али до њега, ипак, не ћедоћи.

Поред овог дуела, на "фудбалском" менију је још седам утакмица другог кола Лигешампиона, а комплетну спортску понуду заклађење можете "простудирати" на НА ОВОМ ЛИНКУ .

(PR tekst/ meridianbet)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.