"Државни посао" и кладионица Меридиан - најбоља емисија о спорту

Најбоља емисија о спорту

Најбоља емисија о спорту

Папагај Коки, Бранко, Борота, Миле Мочибоб, Серија А - није збир насумичних речи већ најбоља фудбалска емисија на интернету,уколико сте пропустили премијеру нове епизоде у недељу, у продукцији YоuТubе канала Меридиан Спорт.

Као и увек - Меридиан кладионица,Чварков и Торбица – стигла је никад јача епизода емисије Фудбалски кутак.А на дневном реду слегање утисака од мечева фудбалске репрезентације Србије у Ослу, као и каснијих мечева у Лиги Нација против Мађарске и Турске.А онда специјалитет викенда – Лиге петице, са посебним нагласком на Серију А.

Сада већ легендарни папагај Коки даје одговор који ће коначни исход бити на мечу Рома – Беневенто, а кладионица Меридиан је спремила 1100 различитих опклада да ову утакмицу ставите на тикет данас.

Ту је и неизбежна реконструкција гола, а овога пута наменију је чувени гол Декија Станковића који је у дресу „неро-азура“ дао вечитом ривалу Милану. Као и чувена рубрика Прави фудбал – посета локалном клубу из Беочина.

Фудбалски кутак тренутак је и за врхунске промоције и бонусе у кладионици Меридиан – РЕГИСТРУЈ СЕ и чека те бонус добродошлице од 1000 РСД без икаквих услова!

(Meridianbet/ PR tekst)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.