Лига нација: 1.000 динара бонуса и испрати меч Турска – Србија

Меридиан роминг-тикет

Меридиан роминг-тикет

Србија у Лиги нација. Три дана након одиграног меча са селекцијом Мађарске, Србија ће вечерас гостовати у Истанбулу у реванш мечу са селекцијом Турске. Утакмица између наше репрезентације и изабраника Шенола Гунеша одиграће се са почетком у 20:45 часова, на Турк Телеком стадиону. Подсећања ради, у првој утакмици, одиграној у Београду, две селекције су ремизирале. На семафору је био приказан најнепопуларнији резултат за навијаче обе репрезентације - 0:0.

Слободно се може рећи да је игра Србије била конфузна и неповезана. Није ни селекција Турске блистала. Имала је Србија неколико изгледних шанси за погодак, али су на крају нашу репрезентацију сви промашаји, као и црвени картон капитена Александра Коларова, коштали победе. Селектор српске репрензтације Љубиша Тумбаковић је након овог меча истакао да је "утакмица била чудна и непредвидива", као и да због освојеног бода Србија има разлога за задовољство. С друге стране, Шенол Гумеш је такође био задовољан освојеним бодом против наше селекције.

Свакако се надамо да ће вечерашњи дуел бити много атрактивнији, као и да ће резултат одговарати нашој репрезентацији.

Уколико верујете да Србија у Лиги нација може да оствари значајан резултат на мечу са Турском, онда подржите "Орлове" у кладионици Меридиан!

Лига нација је тренутно најквалитетније и најпопуларније такмичење између репрезентација у Европи. Меридиан вам, захваљујући најбољим квотама, као и највећем избору игара и специјала, али и кроз редовно ажуриране статистичке податке помаже да свој добитак остварите!

РЕГИСТРУЈТЕ се у Меридиану одмах и искористите највеће повољности онлајн спортског клађења на Балкану! У Меридиану, моментом регистрације, аутоматски добијате спортски бонус добродошлице од 1.000 РСД - и то без икаквог услова!

(Извор: meridianbet / PR tekst)

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.