Далибор Курћубић тренер године у Прибоју

Поникао у Златару: Далибор-Прика Курћубић

Поникао у Златару: Далибор-Прика Курћубић

Нововарошанин Далибор Курћубић –Прика (38) проглашен је за најбољег тренера у прошлој години у Прибоју. Курћубић је од пре две године на клупи Фудбалског клуба ФАП, а признање за постигнуте резултате ових дана му је доделио Спортски савез Прибоја.

ФАП је члан Српске лиге, а камионџије су тренутно осме на табели са 16 клубова.

-Захвалан сам свима који су подржали мој избор, ово је велика част, али и обавеза да наставим и даље са још бољим радом. За признање нисам заслужан само ја већ сви у клубу. Играчи изгарају на терену борећи се за свој град и клуб. Ово нам је друга сезона у Српској лиги. Уједначена је и нема лаких противника - каже Курћубић.

Далибор Курћубић је као фудбалер поникао у Златару, а након завршетка играчке каријере опробао се и као тренер у матичном клубу. Пуних седам година био је шеф стручног штаба екипе са Браношевца, која се под његовим водством из Златиборске окружне лиге преселила у Зону.

Као играч, Курћубић је једну сезону (2000/2001.) провео и у ФАП-у, играо је и у Слоги из Бајине Баште, Трудбенику из Београда и Полимљу из Пријепоља, а носио је и дрес Младост Гоше из Смедеревске Паланке.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.