У Новој Вароши петоро новооболелих од короне!

Расте број инфицираних

Расте број инфицираних

У Новој Вароши нови случајеви короне. Према данашњем извештају регистровано је петоро новооболелих, чиме је укупан број инфицираних у овој општини порастао на 174.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, у периоду од 30. септембра до 6. октобра у Златиборском округу COVID-19 је потврђен код 24 лица. Њих десеторо је из Пријепоља, петоро из Нове Вароши, а троје из Ужица. У Прибоју и Сјеници регистрована су по два новооболела, а по једно у Бајиној Башти и Пожеги.

Од почетка епидемије до данас у овом делу Србије укупно је потврђено 2.622 случајеваинфекције вирусом короне. Највише заражених је у Ужицу, 846. У Пожеги је корона вирусом инфицирано 328 особа, у Прибоју 272, Пријепољу 210, Ариљу 200, Бајиној Башти 195, Новој Вароши 174, Сјеници 169, Чајетини 162 и Косјерићу 66.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.