Фудбал: Свега бод у Бајиној Башти

И даље трећи: Фудбалери Златара

И даље трећи: Фудбалери Златара

Фудбалери Златара играли су јуче нерешено у Бајиној Башти. Мада су освојили свега бод и даље су трећи на табели Златиборске окружне лиге.

Утакмица Вишесава –Златар завршена је резултатом 1:1 (0:1). Мада су за противника имали претпоследњу екипу на табели, фудбалери Златара прописно су се намучили, а њихова игра имала је два различита издања.

Прво полувреме припало је екипи са Браношевца. Златар је повео голом Шапоњића, ређале су се шанса за шансом, али није било реализације па су гости на одмор отишли са свега голом предности.

-Међутим, у наставку је дошло до несхватљивог пада у игри, па су домаћи фудбалери успели да освоје бод. Могли смо пуно више, али нисмо имали среће- каже тренер Златара Мићо Илић.

Идућег викенда Златар је слободан јер је Соко, последња екипа на табели, одустао од даљег такмичења. У 20. колу Златар је гост Савинцу.

Након 18 одиграних кола, Будућност је прва на табели Златиборске окружне лиге и има 40 бодова, док другопласирани Полет има два бода мање. На трећем месту је Златар који има 33, а четврти Први партизан 31 бод

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.