Корону открили код још шест Нововарошана !

У Златиборском округу 21 нови случај

У Златиборском округу 21 нови случај

У Новој Вароши регистровано је још шест новооболелих од короне, укупно 21 у Златиборском округу. На жалост, корона је узела још једну жртву, а реч је о мушкарцу из Прибоја.

Како је јутрос саопштио Завод за јавно здравље Ужице, међу особама из Златиборског округа које су последњих дана тестиране на вирус COVID-19, највише позитивних је из Прибоја и Нове Вароши, по шест. Пет их је из Сјенице, двоје из Чајетине и по једно из Ужица и Пожеге.

Од почетка епидемије до данас укупно је потврђено 913 случајева инфекције вирусом COVID-19. Највише заражених је из Ужица, 381. У Сјеници су корона вирусом инфициране 104 особе, у Пожеги 93, Новој Вароши 82, Чајетини 74, Бајиној Башти 45, Прибоју 44, Пријепољу 39, Ариљу 37 и Косјерићу 9.

-Према извештајима добијеним из здравствених установа преминула је још једна особа мушког пола из Прибоја. Од последица инфекције овим вирусом до сада је преминуло 28 особа - каже се у саопштењу Завода за јавно здравље Ужице.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.