Рукомет: Златар за место ближи врху

Идућег викенда дерби против Дубочице

Идућег викенда дерби против Дубочице

Рукометаши Златара полако напредују ка врху. Захваљујући бодовима које су синоћ узели Прибоју избили су на пето место табеле Супер Б лиге и сада имају бод више од Новог Пазара који их прати у стопу.

Комшијски дерби Златар-Прибој завршен је резултатом 32:26 за домаћу екипу. Нововарошани су били на висини задатка, екипи није било лошег појединца, а незаустављиви Вуковић је свом бившем клубу дао чак 12 голова.

За екипу Златара играли су : Хаџибеговић (12 одбрана), Антић, Ристовић (6 постигнутих голова), Ракоњац , Ајановић ( 1), Матовић , Бујишић, Зечевић (5), Џекулић (1),
Савић , Бојановић ( 7) , Мијовић, Вуковић (12), Јелић, Маринковић.

И идућег викенда љубитељи рукомета у Новој Вароши уживаће у још једном дербију. У госте Златару долази Дубочица, која је прва на табели, а и једној и другој екипи важан је сваки бод.

Након 16 одиграних кола, првопласирана Дубочица има 25 бодова, други је Обилић са 24 бода колико има и трећа Мокра Гора. На табели Супер Б лига са 12 клубова четврти је Пролетер са 20, пети Златар са 16 и шести Нови Пазар са 15 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.