У Златиборском округу два нова случаја короне

Укупно 169 инфицираних

Укупно 169 инфицираних

Након пет дана у Златиборском округу су регистровани нови случајеви короне. Од 146 тестираних две особе су позитивне на COVID-19, a реч је о становницима Ариља и Ужица.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас у Златиборском округу је потврђено укупно 169 случајева инфекције новим корона вирусом. Највише у Ужицу 47. У Бајиној Башти корона вирус је инфицирано 30 особа, у Пожеги 21, Ариљу 20, Прибоју 19, Новој Вароши 11, Пријепољу 9, Сјеници 6, Чајетини 5 и Косјерићу 1. Опоравило се 139 оболелих, док је од последица инфекције преминуло 12 особа просечне старости 74 године.

У Новој Вароши у задњих двадесетак дана није било новооболелих, али је вирус на жалост однео још једну жртву. Средином прошле седмице од последица инфекције преминуо је мушкарац стар 81 годину, па са укупно пет преминулих наша општина држи неславан рекорд у овом делу Србије.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.