У Новој Вароши осми случај короне, заражен полицајац

Нова Варош

Нова Варош

У Новој Вароши је регистрован и осми случај инфекције новим корона вирусом. Према извештају Завода за јавно здравље Ужице, поред мушкарца из Нове Вароши у последња 24 часа присуство вируса потврђено је код још две особе из Ариља, а тестирано их је укупно 28 са подручја Златиборског округа.

-У питању је полицајац из Нове Вароши. Он се осећа добро и биће смештен у привремену болницу у Бањи Ковиљачи. И осталих пет наших суграђана који су на болничком лечењу у стабилном су здравственом стању и очекујемо њихов брз опоравак - изјавио је тим поводом председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

Од почетка епидемије до данас у Златиборском округу је тестирано 700 особа а укупно је потврђено 83 случаја инфекције новим корона вирусом (COVID-19), и то: Ужице – 25, Бајина Башта 13, Пријепоље – 9, Ариље – 8, Нова Варош – 8, Прибој 7, Пожега – 6, Сјеница – 5 и Чајетина – 2. У међувремену 17 заражених је излечено, док је преминуло седам особа.

Од укупно осам особа из Нове Вароши код којих је утврђено присуство вируса, једна је излечена и пуштена кући, док је један инфицирани преминуо.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.