Расте број позитивних на COVID-19

У Златиборском округу 62 случаја инфекције

У Златиборском округу 62 случаја инфекције

И у Златиборском округу расте број заражених новим корона вирусом. Од последњег извештаја до данас тестирано је још 38 особа од којих је осам позитивно на COVID-19, четири у Ариљу, три у Ужицу и једна у Бајиној Башти. Срећом, у овом периоду није било нових жртава.

Како је саопштио Завод за јавно здравње Ужице, од почетка епидемије до данас тестирано је 478 особа а укупно је потврђено 62 случаја инфекције, и то: Ужице – 17, Бајина Башта – 10, Пријепоље – 9, Нова Варош– 6, Ариље – 6, Прибој – 5, Пожега – 4, Сјеница – 3 и Чајетина – 2.

Од укупног броја потврђених до сада је опорављено три особе а преминуло је укупно пет особа, просечне старости 70 година.

У Србији је до јуче у 15 часова код још 441 особе регистрован коронавирус, чиме се укупан број оболелих попео на 4.465 особа. Преминуло је још девет особа,што је укупно 94 од почетка пандемије.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.