У Новој Вароши још један случај короне, шести укупно !

У Златиборском округу 44 позитивна - Нова Варош

У Златиборском округу 44 позитивна - Нова Варош

У Новој Вароши је регистрован још један случај инфекције новим корона вирусом (COVID-19), укупно шести од почетка пандемије.

Како је ужички Заваод за јавно здравље јутрос саопштио, тестирано је још 43 особe са подручја Златиборског округа од којих су седам позитивне -три у Бајиној Башти, две у Ужицу, једна у Новој Вароши и једна у Сјеници.

Од почетка епидемије до данас у Златиборском округу тестирано је 378 особа, а инфекција короне укупно је потврђено у 44 случаја. По девет заражених је у Пријепољу и Ужицу, осам у Бајиној Башти и шест у Новој Вароши. У Прибоју је код четири особе потврђена инфекција корона вирусом, у Пожеги код три, док су у Чајетини и Сјеници по два заражена, а у Ариљу један. У овом делу Србије једино у Косјерићу нема регистрованих случајева заразе.

У Златиборском округу од последица инфекције новим корона вирусом (COVID19) преминуло је две особе, једна мушког и једна женског пола, просечне старости 70,5 година.

Према последњим подацима, у Србији је заражено укупно 3.105 особа, док се број преминулих попео на 71.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.