У Златиборском округу два нова случаја инфекције

Укупно 23 случаја короне

Укупно 23 случаја короне

На територији Златиборског округа у последња 24 сата регистрована су још два нова случаја инфекције новим корона вирусом (COVID-19), један у Бајиној Башти и један у Пријепољу.

Како тврде у Заводу за јавно здравље Ужице, у Златиборском округу је потврђено 23 случаја короне од појаве заразе. У Новој Вароши је највише инфицираних, укупно пет, док по четири заражена имају у Ужицу и Пријепољу, а у Бајиној Башти три. У Пожеги, Прибоју и Чајетини регистована су по два случаја инфекције, а један у Сјеници.

У Србији је број оболелих од корона вируса порастао на 1908, пошто је у предходна 24 часа регистровано нових 284 случаја. Преминуло је још седам оособа, сви су били хронични болесници. Укупан број жртава је 51, међу њима 39 мушкараца и 12 жена.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.