У Новој Вароши нови случај короне, укупно пети !

У Златиборском округу 21 инфицирани

У Златиборском округу 21 инфицирани

У Новој Вароши регистрован је још један случај инфекције новим корона вирусом (COVID-19), укупно пети од почетка пандемије. У последња 24 часа на територији Златиборског округа корона је откривена код укупно две особе, а друга је из Прибоја.

Како кажу у Заводу за јавно здравље Ужице, до 4. априла у 15 сати у овом делу Србије укупно је потврђен 21 случај инфекције корона вирусом, највише у Новој Вароши, укупно пет. Короном је инфицирано и четворо људи из Ужица, троје из Пријепоља и по двоје из Бајине Баште, Пожеге, Прибоја и Чајетине. Један оболели има и у Сјеници.

Од COVID-19 у Србији је преминуло још пет особа, па је укупан број смртних случајева 44. Потврђено је још 148 случајева коронавируса, а укупно су заражене 1.624 особе.

На снази је забрана кретања грађана до понедељка у 5 сати ујутру.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.